Logo Design Company, India
Link To Us|Blog|Bookmark Us|Site Map
logologo design #99
faqMy logo design world help desk

Here is list of collections of valuable information that usually comes from questions for the most common issues raised by users so here is the answers of most of the common questions that comes in their mind while using our services!!

Find your Question


  1. Is logo important?
  2. How do I place an order?
  3. How do you start a logo?
  4. How many revision will you make for my company logo?
  5. What will you do in case I don"t like any of the basic design?
  6. Will My logodesign world modify my existing logo?
  7. How fast can I have my Logo?
  8. What file formats are the logo designs available in?
  9. How to pay and the terms of payment?
  10. Do you retain any logo design backup?Can I get it back incase I lost it?
  11. I live in a different country. Can I order a logo from you?
  12. What will happen if I don"t like any logo design and want money back?
  13. In future any other questions where do I contact?


Portfolios


Logo Design Portfolio

Website Design Portfolio

Stationery Design Portfolio

Clear Your Doubts

1. Is a logo important?
Ans:Yes, a logo is very important for your website as it is part of the identity of your company.

2. How do I place an order?
Ans: It is very simple to place logo order.Just fill our Order Form and complete the payment process - That's it.

3. How do you start a logo?
Ans: Keeping in mind your input our designers go through your information and start working on it to produce your logo.

4. How many revision will you make for my company logo?
Ans:Our aim is to give you full satisfaction. Though in case it happens then we will give you some more revision untill you are satisfied.

5. What will you do in case I don"t like any of the basic design?
Ans: Mostly our customers are satisfied but in case you don"t like any of the basic design then we will give you some fresh new logo design ideas.

6. Will My logodesign world modify my existing logo?
Ans: Yes, we will do happily.

7. How fast can I have my Logo?
Ans: Within 2 working days we delivered logo design.However sometimes time frame may fluctuate. 8. What file formats are the logo designs available in?

Ans: Our logo templates come in a range of formats, making it easier for you to use them.File formats are follows... jpg, png, eps, ai, cdr, psd,tif.

9. How to pay and the terms of payment?
Ans: You have to make the online payments through Paypal. Currently our term of payment is Paypal.

10. Do you retain any logo design backup?Can I get it back incase I lost it?
Ans: Yes.We always keep a backup  for you and in case you lost we always give you a support.

11. I live in a different country. Can I order a logo from you?
Ans: Sure! You can order your logo from any place.

12. What will happen if I don"t like any logo design and want money back?
Ans: In any situation we can't back your money but we can give you some new ideas till you are satisfied completely.

13. In future any other questions where do I contact?
Ans: Just fill up our contact form or mail us at [email protected]
articles
More info
web design
Website Design
We understand the every company has a unique requirement when it comes to web designing. Where our responsibility is to project that uniqueness and make the website stand out from its competition.

Stationary Design
Stationary Design is something that reflects your Company and gives you a chance to leave a remarkable and long lasting impression between your company and any new contact.